Vasárnap, december 11-én délután 5-kor: a Média Építészeti Díja

Decemberben sokan szerveznek szeretetteljes karácsonyi összejöveteleket, céges partikat vagy csendes, meghitt beszélgetéseket. Ezen formák között, ezeket mintegy egyesítő eseményként, az építészet ünnepeként várja vendégeit a Média Építészeti Díja 2016-ban. A jegyek elővételben elfogytak, de várólistán, a 17:00-ig el nem foglalt helyekre még esetleg lehet pár jegyet kapni a helyszínen.

2016. december 11-én, vasárnap délután 5-kor kezdődik a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban a 12. Média Építészeti Díja nyilvános zsűrizése és gálaestje, amelyet azzal a céllal hívtunk létre, hogy a nagyközönség megismerje a kortárs magyar építészet élvonalát.

Az eseményen ismert médiaszereplőkből álló zsűri a helyszínen elemezi és díjazza a döntőbe került épületeket és terveket. A zsűriben a Design Terminál, Heti Válasz, HírTV, Index, Karc FM, Mandiner, MTVA Bartók Rádió, (a volt) Népszabadság, TrendFM, és Turizmus Trend/Vendég & Hotel képviselői foglalnak helyet.

Az eseményt Füleky Zsolt építészeti és építésügyi helyettes-államtitkár nyitja meg.

A rendezvény házigazdái Pásztor Erika Katalina, az epiteszforum.hu főszerkesztője, Rózsa Péter, a Klub Rádió főszerkesztő-helyettese és Wesselényi-Garay Andor építészkritikus, egyetemi tanár.

Időpont: 2016. december 11. 17:00.
Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház, 1088 Budapest Rákóczi út 21.

További információ és részletes program itt.